C your Voice
   Zanglessen en  Stembevrijding
 

Klankschalensessies


Lijkt het je heerlijk om alles om je heen te vergeten, je gedachten te laten rusten en volledig tot ontspanning te komen? 

Dan is een klankschalensessie iets voor jou.


Tijdens een klanksessie neem ik je mee op een reis met mijn Tibetaanse klankschalen en klank attributen. De klanken en trillingen die vrij komen zorgen ervoor dat jouw lichaam tot ontspanning kan komen en gedachtes de ruimte krijgen om verwerkt te worden. Ook gebruik ik tijdens mijn sessies kristallen om de energie in de ruimte te ondersteunen.


Wat wordt er van jou verwacht?
Helemaal niks! Het enige wat ik van je vraag is om te gaan liggen, je ogen te sluiten en te genieten van de geluiden die gemaakt worden.


Het gehele klankenritueel duurt ca. 1 uur. We starten met een inleidende meditatie om in het hier en nu te komen. Hierna starten we de klankreis. Aan het einde krijg je de tijd om rustig bij te komen.


De sessies worden gegeven op een prachtige locatie aan de Rucphense bossen met minimaal 5 en maximaal 7 personen. De kosten zijn €17,50 per persoon. Thee, water en natuurlijk een heerlijke sessie zijn hierbij inbegrepen.


Ook een 5-rittenkaart is mogelijk. Deze kost €82,50 en is tot een jaar na uitgifte geldig.


Data klanksessies of klankschalensessies:

- 24 oktober 2023       19:00-20:00 (Nog 1 plek beschikbaar)

                                     20:00-21:00 (Nog 3 plekken beschikbaar)

- 19 november 2023   18:50-19:50
                                     20:00-21:00 


Lijkt het jou heerlijk om klanken te ontvangen en helemaal tot ontspanning te komen?